Carwash op 15 juli

Carwash op 15 juli

Opbrengst bestemd voor verbouwing nieuw clubgebouw

Aanstaande vrijdag 15 juli van 16.30u tot 19.00u is er een extra Carwash waar onder andere de auto’s van AMCT rijschool worden gewassen, we zijn trots op deze sponsoring ten behoeve van ons nieuwe gebouw! De carwash vindt plaats in een zijstraat naast de Zuyd Hogeschool gelegen aan de Brusselseweg in Maastricht. Terplekke zal reclame worden gemaakt zodat u precies kunt zien waar de auto’s worden gewassen mocht u in de buurt zijn. Tot vrijdag!

De opbrengst van deze carwash wordt gebruikt om de kosten van de op handen zijnde verbouwing van het gekochte pand mede te dragen. Voor een klein bedrag worden auto, motor, scooter of fiets gewassen. Het is tevens een mooie gelegenheid om onder het genot van een kop koffie kennis te maken met de leden van deze club.

Voordat de band zover is, moet er nog heel wat gebeuren want het gebouw is vooralsnog een bouwval. “We hebben de afgelopen maanden al ontzettend veel werk verzet. Zo zijn er tientallen tonnen afval afgevoerd, zijn lekkages gerepareerd en is de omgeving ontdaan van een waar oerwoud. Maar nu staat de verbouwing voor de deur en daar is veel geld voor nodig. Als leden dragen wij daar graag ons steentje aan bij, aldus Debby Thoma namens de groep leden die de carwash organiseert. “Het wordt tijd dat we weer een vaste plek hebben”