Advocaat Norbert Frijns krijgt eerste lot Verkennersband uitgereikt

Advocaat Norbert Frijns krijgt eerste lot Verkennersband uitgereikt
[Persbericht]

Nu de Verkennersband eindelijk een locatie gevonden heeft, is er werk aan de winkel. Om het geld voor de eerste fase van verbouwing voor het pand aan de Malbergsingel 6 bij elkaar te brengen wordt onder andere een loterij georganiseerd. 
Afgelopen dinsdag kocht de bekende Maastrichtse advocaat Norbert Frijns van Jong MVB-lid Lars Telkamp en MVB-lid Rob Pluijmakers het 1ste lot van in totaal 400 beschikbare loten. De advocaat begeleidde de band een lange tijd in de juridische procedures omtrent de oude locatie en hij staat de band nu ook weer bij in de afhandeling van de aankoop van het nieuwe clubgebouw. De leden zijn hard bezig om voor het einde van januari 2016 alle loten verkocht te krijgen. Wilt u de Verkennersband steunen zodat de jeugd zo snel mogelijk weer samen les kan volgen, dan kan dat via

www.huisvestingmvb.nl/loterij

Voor 5 euro per maand maakt u 12 maanden lang kans op prijzen als tablets en de hoofdprijs; een scooter ter waarde van 1000 euro. De voortgang van de verbouwing kan ook via de voorgenoemde website gevolgd worden.